Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Han ska leda Starcom Malmö

Publicerad: 20 maj 2019, 12:03

Linda Palmgren, vd Starcom och Thomas Falkenberg, nytillträdd platschef på Starcom Malmö.

Thomas Falkenberg blir ny platschef för Starcom Malmö. ”Det känns superbra att tillträda på Starcom”, säger han.


Ämnen i artikeln:

MTG TVStarcom Malmö

Tillsammans med teamet i Malmö ska Thomas Falkenberg fortsätta stärka byråns position i södra Sverige och fokusera på tillväxt och utvecklingen av såväl byråns tjänster som varumärke. 

Senast kommer han från en tjänst som vd för Airtime Sales, innan dess ekonomichef på MTG TV.

– Det känns superbra att tillträda på Starcom Malmö. Det känns riktigt kul att få ha träffat alla medarbetare redan. De känns som ett superteam, säger Thomas Falkenberg till Dagens Media. 

Vad kommer bli Starcoms största utmaning framöver?

– Jag tror snarare att Starcom ska fokusera på de positiva delarna, att bolaget har en stor framtid framför sig i en region som är väldigt expansiv och där det händer mycket kul. Det kommer Starcom att vara en del av. 

Linda Palmgren, vd på Starcom Sverige, säger att rekryteringen av Thomas Falkenberg innebär ytterligare styrka och tillföra ny kompetens i Skåne.

– Vi tror på kraften av människor och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre. Thomas kommer att ge oss ytterligare styrka och tillföra ny kompetens i Skåne. Vi är globala men agerar lokalt. Det ger otroliga fördelar för lokala uppdragsgivare eftersom de får ta del av samma kompetens och teknik som våra största globala kunder, säger Linda Palmgren, vd på Starcom Sverige till Dagens Media. 

Tillsättningen medför inga förändringar i personalstyrkan i Skåne. Fredrik Perulf fortsätter som Head of Operations och Charlotte Almlöf Andersson som Business Director. Thomas Falkenberg tillträder sin nya tjänst på Starcom Malmö i dag, måndagen den 20:e maj. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG TVStarcom Malmö

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev