Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Från C More till Hearts & Science

Publicerad: 3 april 2019, 08:16

Mediebyrån gör nyckelrekrytering och knyter till sig Sara Sjöman.


Ämnen i artikeln:

C More

Sara Sjöman kommer senast från rollen som affärschef för C More. Nu går hon istället över till mediebyråsidan och blir growth & culture director på Hearts & Science. 

– Att lyckas med digital tillväxt handlar både om att använda rätt metrics och relevanta digitala tillväxtmodeller såväl som att skapa rätt kultur för tillväxt, säger Sara Sjöman, i ett pressmeddelande. 

Hearts & Science vann nyligen uppdraget för SEB och har tidigare vunnit kunder som Strive, SHL och Readly. 

– Att få ett företag att arbeta mer effektivt med sin marknadsföring genom att bli mer datadriven handlar lika mycket om att få den egna organisationen att förändras och tänka om, som att välja rätt extern partner. Förändringen måste komma inifrån annars riskerar det datadrivna tänket att bli kosmetika. Att få in Sara i vår organisation med sin erfarenhet, kompetens och inställning förstärker vårt erbjudande inom just det – att få företag att lyckas med sin omställning, säger vd Björn Lindgren, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

C More

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News