fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

De är nominerade i Young Lions

Publicerad: 20 mars 2017, 14:35

Här är teamen som tävlar om att få representera Sverige i Cannes Young Lions.

Ämnen i artikeln:

Cannes LionsYoung Lions

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Idag offentliggjordes de nominerade teamen i den svenska uttagningstävlingen till Young Lions. Tävlingen, som arrangeras av Komm tillsammans med partner Getty Images, ska ta fram Sveriges vassaste unga kreatörer under 30 som ska representera Sverige i Cannes Young Lions.

Årets team fick i uppdrag att ta fram bidrag för den ideella organisationen Djurskyddet Sverige.

Organisationen jobbar för visionen om ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur och för att de ska behandlas väl oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli mat. Målsättningen, som beskrivs i briefen, var att med hjälp av kommunikation öka uppmärksamheten kring vilka de är och vad de gör.

– I dag är det många som behöver vår barmhärtighet och för att vara med och slåss om uppmärksamheten behöver man sticka ut. De idéer som vi i juryn tyckte lyckades med det hade vågat gå ifrån de uttjatade argumenten och använt sig av nya, oväntade plattformar för att nå fram. De utmanade kategorin utan att mista relevans och hade dessutom ett grymt hantverk. Hurra! Säger Josefine Richards, juryordförande, i ett pressmeddelande.

Teamen tävlar i kategorierna Design, Print & PR och vinnarna presenteras på prisutdelningen den 26 april.

De nominerade teamen:

Kategori Design:Victor Lund & Sara Eriksson, Strateg Lukas Klepke. FCB Fältman & Malmén & Andreas Johansson, TillsSara Svensson & Valerie Törnblom, Essen InternationalKategori Print:Anton Bolin & Svante Pårup, AcneUrban Wirdheim, ANR BBDO & Niklas Olovsson, EllermoreLinnéa Gardefjord & Emelie Jinhee Johnsson, KingNina Friman & Therése Bohlén-Kinn, WelcomKategori PR:Didrik Persson & Katharina Sand, WenderfalckErik Ström & Hanna Eriksson Wiita, Round & RoundEvelina Svensson & Emmy Andersson Lilliehorn, Friends Agenda

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev