torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunikationsbyråer

Cecilia Schön Jansson till Bohmans nätverk

Publicerad: 9 oktober 2017, 11:00

Cecilia Schön Jansson har en bakgrund som kommunikationsdirektör för bland annat Saab, Alecta och Trygg-Hansa. Foto: Kristofer Samuelsson Photography

Sveriges Kommunikatörers tidigare vd Cecilia Schön Jansson blir en del av Bohmans nätverk.

Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


I maj berättade Dagens Media att Cecilia Schön Jansson valt att lämna vd-rollen hos Sveriges Kommunikatörer. Nu inleder hon ett samarbete med Bohmans Nätverk, som växer och satsar stort på affärsområdet PR och kommunikation.

På Bohmans kommer hon att vara inriktad på chefsrekryteringar inom PR och kommunikation.

– Att rekrytera människor till ledande roller inom kommunikation är något jag brinner för. Nu ser jag fram emot att fortsätta göra det tillsammans med Bohmans Nätverk. Jag är en tidigare kund och har alltid imponerats av deras professionella och prestigelösa samarbete, säger Cecilia Schön Jansson, i ett pressmeddelande.

Cecilia Schön Jansson startade sin karriär på SAS och Ericsson. Hon har därefter varit kommunikationsdirektör på Trygg Hansa, Skanska, Alecta och Saab. Rollen som vd på Sveriges Kommunikatörer har hon haft sedan 2013, och dessförinnan var hon ordförande i organisationen.

Bohmans nätverk rekryterar chefer och specialister inom hela kommunikationsområdet. Till de vanligaste rollerna hör marknads-, kommunikations- och försäljningschefer. Bolaget har i dag tolv konsulter med kontor i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev