Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kommunikationsbyråer

Brand Movers intar Sverige – och rekryterar Pontus Staunstrup

Publicerad: 4 Mars 2019, 09:01

Pontus Staunstrup blir Sverigechef på Brand Movers.

Foto: Janne Næss

Content marketing-experten Pontus Staunstrup blir Sverigechef när Brand Movers expanderar.


Ämnen i artikeln:

Content Marketing

Contentbyrån Brand Movers upplever en kraftigt stigande efterfrågan på sitt erbjudande både i Danmark och internationellt, och etablerar sig därför i Sverige.

Jespen Laursen som är Brand Movers vd, kommenterar i ett pressmeddelande:

– Hälften av Brand Movers omsättning kommer från internationella projekt, och vi arbetar redan nu i åtta länder. Med tiden har vi fått en stor portfölj av kunder som vi utför uppdrag åt i Sverige. Det är ett naturligt steg för oss att därför öppna vårt första kontor utanför Danmark där.

 I samband med expansionen förstärker byrån med content marketing-experten Pontus Staunstrup. Han tar rollen som Account Director och Country Manager.

– Jag har arbetat med content marketing och digital marknadsföring i Sverige och internationellt i över 15 år, och med marknadsföring generellt i nästan 30 år. Att få bli en del av Brand Movers är ett spännande nästa steg för mig. Jag har varit en stor beundrare av det arbete de gör i flera år, och jag hoppas kunna bidra till deras fortsatta framgång, säger Pontus Staunstrup.

Jespen Laursen:

– Vi är otroligt stolta över att vi lyckats värva Sveriges absolut skarpaste content marketing-profil. Många svenska marknadsförare har hört Pontus prata i olika sammanhang eller läst det han skrivit om content marketing. Med Pontus har vi fått en toppkraft med många års erfarenhet från både byrå- och kundsidan. Ambitionen är att Brand Movers ska kunna leverera några av den svenska marknadens starkaste content marketing-lösningar, precis som vi gör i Danmark.

 

 

 

 

 

 

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Content Marketing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.