3 tips inför höstens nyheter

2018-08-17 13:04  

BLOGG. Emma Blom ger dig tre handfasta tips på hur du slipper stressen över att inte hänga med i svängarna.

Nu är det höst! Eller ja… jag rann till jobbet imorse i den här klimatångesttyngda värmen, men ändå! Och vi går mot en höst lika full som alla hösts med nya möjligheter i sociala medier! Nu direkt är det ju IGTV och även om man inte vet exakt vad så kan man lita på att det kommer komma minst 10 motsvarande nyheter, uppdateringar och förändringar som man ska ta ställning till. Men jag har tre knep för att slippa ”hänger jag verkligen med”-stressen. Dessa knep är försvinnande enkla!

Bestäm innan vad du vill uppnå

Sociala medier är inte medier för opportunister. Den tiden är förbi (om den någonsin funnits) där man har råd och lust att high-end producera material för att sedan bara lägga det på internet och hoppas att internet ska gå sönder av ren glädje (läs göra reklam viral). Inga sådana dumheter ägnar vi oss 2018.

Läs resten av Emma Bloms inlägg i hennes blogg hos Dagens Media.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt