Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Zmartas koncernchef: ”De som kommer starkast ur kriser är de som vågar satsa mest”

Publicerad: 26 oktober 2020, 06:37

Veckans avsnitt gästas av Zmartas vd Gustav Berghog.

I det 149:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Zmarta-gruppens vd Gustav Berghog för att diskutera framtidens ledarskap i en modern organisation.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Gustav Berghog tog över som vd på Zmarta vid 36 års ålder. För honom är det centralt att bygga ett starkt varumärke, förtroende och förstå sig på sina kunder. 

– Vi arbetar med människors privatekonomi och därav behöver vi bygga förtroende i allting vi gör. Därför måste vi satsa mycket på vårt varumärke och därav marknadsföring. Den som vinner förtroende och förstår sig sina kunder mest kommer alltid att vinna, säger Gustav Berghod i podden. 

Många företag har haft det tufft under den rådande pandemin. Men Zmarta har gasat när andra har bromsat. 

– Vi såg en möjlighet när pandemin kom att vinna marknadsandelar. Vår affär blev ju inte påverkad negativt och därför var det viktigt för oss att investera. De som kommer ut starkast ifrån kriser är de som vågar satsa mest om man följer sin långsiktiga plan, säger han i podden. 

Lär dig mer om framtidens ledarskap i dagens avsnitt här: 

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på medietechbolaget Strossle.

 

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News