Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Hanna Ferm: ”Jag har alltid haft en strategi”

Publicerad: 16 augusti 2021, 06:01

”. I en digital era kan man synas och höras på ett helt annat sätt och jag har alltid velat använda dess plattformar för att nå ut i bruset”, säger Hanna Ferm i podden.

I det 192:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av artisten Hanna Ferm för att diskutera vägen till rampljuset och hur det är att vara popstjärna i en digital era.


Ämnen i artikeln:

Henric SmolakUnder 15

Hanna Ferm slog igenom i Idol 2017 där hon slutade på andra plats. Efter det tävlade hon två år i melodifestivalen och är numera aktuell med musik som befinner sig på Sveriges topplistor. Drömmen om att bli artist har alltid funnits där och med en tydlig strategi för att lyckas.

– Jag började tidigt lägga ut videos på Youtube för att få spridning. Det var så castare från Idol uppmärksammade mig som ville jag skulle ställa upp i en audition. I en digital era kan man synas och höras på ett helt annat sätt och jag har alltid velat använda dess plattformar för att nå ut i bruset, säger Hanna Ferm i podden.

Pandemin har påverkat nästan alla världens artister då konserter och events har ställts in. Men Hanna Ferm är ändå tacksam för en paus i sitt hektiska schema.

– Det är klart att jag saknar att stå på scen. Men de senaste åren har varit så intensiva och under pandemin tillät jag mig själv att stanna upp och reflektera. Musiken och artisteriet betyder allt för mig. Det känns därför skönt att haft tid att kunna ta rätt beslut för min framtida karriär, säger Hanna Ferm i podden.

Lär dig mer om vägen till rampljuset i dagens avsnitt här:

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakUnder 15

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News