tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Podcast

Iman Pouya: ”Innovation är hela vår affärsidé”

Publicerad: 20 februari 2023, 06:44

Nebulrs grundare Iman Pouya gästar Under 15.

I avsnitt 271 av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Nebulrs grundare och vd Iman Pouya för att diskutera innovation och hur man möjliggör innovation i en process.

Ämnen i artikeln:

Under 15Nyheter

Iman Pouya är akademikern och programmeraren som brinner för att göra avancerad teknologi tillgänglig för vem som helst. Hans senaste bolag Nebulr har innovation som affärsidé och tanken är att lyckas starta nya produkter var sjätte månad. På kort tid har de redan lyckats skapa en handfull techbolag. 

– Jag brinner för att göra tekniken tillgänglig för vem som helst. Många tycker exempelvis att vi måste utbilda fler programmerare då dessa är en bristvara. Jag vill skapa plattformar och verktyg som gör det möjligt för vem som helst att kunna programmera och skapa själva. Det absolut roligaste är att se när andra kan gynnas av vår idé. När andra tycker att våra saker är grymma, säger Iman Pouya i podden. 

Iman Pouya drivs av att testa och våga göra misstag. Han menar att det krävs den inställningen för att man ska kunna innovera och lyckas med entreprenörskap. Hans mål med Nebulr är att skapa flera framgångsrika teknikbolag som löser tydliga problem. 

– Ramlar man inte så lär man sig inte. Det är den mentaliteten jag har som entreprenör och som vi byggt upp våra bolag med. Mitt mål med Nebulr är att skapa repetitiva succéer snarare än en megasuccé. Jag vill visa att man kan innovera kontinuerligt med ett starkt team och rätt förutsättningar. 

Lär dig mer om innovation i dagens avsnitt här:

Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev