tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sportbladet värvar Expressens Daniel Kristoffersson

Publicerad: 22 november 2021, 12:37

”Det känns jätteroligt att komma till en så bra arbetsplats som Aftonbladet verkar vara”, säger Daniel Kristoffersson. Foto: Jimmy Wikström/Aftonbladet

Efter 15 år på Expressens sportredaktion går reportern Daniel Kristofferson till det rosa laget. ”Vi är väldigt glada att välkomna till Daniel till Sportbladet”, säger Johan Kingfors, nyhetschef på Sportbladet.

Ämnen i artikeln:

SportbladetExpressen

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Magnus Herbertsson, utvecklingschef och ställföreträdande ansvarig utgivare för Sportbladet uttrycker glädje över förstärkning som Daniel Kristoffersson innebär för Sportbladet redaktion:

– Vi bygger nu vidare på framtidens Sportbladet där Daniel Kristoffersson blir en viktig spelare i laget. Det är glädjande både för oss och alla våra läsare och tittare som kommer att få nya spännande program och satsningar där hans specialkunskaper om svensk fotboll blir en självklar del. Man kommer kunna ta del av Daniels journalistik i både skriven form samt i podd och tv framöver, säger han i ett pressmeddelande.

”Det känns jätteroligt”

Sportbladets ambition med värvningen är att låta läsarna komma bakom kulisserna och få inside om vad som händer i svensk fotboll.

– Det känns jätteroligt att komma till en så bra arbetsplats som Aftonbladet verkar vara. Det är Sveriges största sporttidning som satsar på fotboll och allsvenskan. Sedan känns det såklart konstigt att lämna Expressen efter 15 väldigt bra och roliga år, men det ska bli jättekul och även lite pirrigt att kliva in på ett nytt jobb, säger han till Sportbladet.

– Vi är väldigt glada att välkomna till Daniel till Sportbladet. Hans kunskaper, driv och inblick passar perfekt i vår utökade satsning på svensk fotboll och allsvenskan. Läsarna har mycket att se fram emot kommande år hos oss, säger Johan Kingfors, nyhetschef på Sportbladet i ett pressmeddelande.

Daniel Kristoffersson tillträder tjänsten i februari.

LÄS MER: Frida Kvarnström ny affärsområdeschef på Sportbladet 

LÄS MER: Robert Laul till Göteborgs-Posten

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev