söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hon blir vd på Great Works

Publicerad: 19 november 2012, 10:44

Petronella Panerus tar över som vd på Great Works.

Ämnen i artikeln:

Scholz FriendsPetronella Panerus

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Petronella Panerus lämnade i våras sin tjänst som vd på Scholz & Friends. Nu står det klart att hon går in som vd på Great Works och tar således över efter Magnus Wålsten, skriver resume.se.

Enligt Ted Persson, delägare och chief creative officer på Great Works, finns det många anledningar till att byrån nu tar in Petronella Panerus.

– Vi har haft kontakt med henne sedan tidigare och Magnus har jobbat med henne tidigare. Hennes namn har funnit med en längre tid. Sedan klickade det inte bara personligt, utan hon har en digital bakgrund från början och ett liknande synsätt som vi har, säger han till dagensmedia.se.

Samtidigt är rekryteringen en del i ett större arbete med en ny inriktning för byrån.

– Arbetet har att göra med en ny inriktning och kommer att vara klart ganska snart, och då kan vi prata om det. När vi sålde 60 procent av byrån till ett japanskt företag 2007 började vi experimentera med lite alternativa affärsmodeller och så. Under de här fem åren har vi sedan byggt en massa erfarenhet. Det som kommer vara vår spets är inte att vi är en helhetsbyrå utan att vi fokuserar på digitalt ledda innovationer.

Petronella Panerus börjar som vd på Great Works om två veckor.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev