onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Brolle frontar MQs höstkampanj

Publicerad: 14 augusti 2008, 03:16

Artisten Brolle är frontfigur i klädkedjan MQs höstkampanj. I reklamfilmen får tittarna se honom framföra en cover på David Bowies hitlåt Fashion. Se filmen på Dagensmedia.se.


Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Bilder ur MQs höstkampanj. Kampanjen går upp nästa vecka och är framtagen ihop med reklambyrån Catt & Co. Jonas Åkerlund står för regin. I reklamfilmen och annonserna backas Brolle upp av de tre svenska toppmodellerna Adina Fohlin, Elsa Sylwan och Madeleine Blomberg.

- Vårt reklamkoncept bygger på starka karaktärer och vi väljer personer som känns här och nu, som Måns Zelmerlöv och The Ark, som vi har jobbat med tidigare. Brolle har haft stora kommersiella framgångar under våren och sommaren, han har också en bra personlighet och är snygg i våra kläder, säger Anders Collin, marknadschef på MQ.

Kampanjen drar igång 20 augusti och ska rulla en bit in i september. Sedan återkommer kampanjen en andra vända i oktober. Förutom tv och print blir det även utomhus och radio.

- Vårt mål är en stark start på säsongen. Vi vill höja modegraden och visa upp ett starkt och brett MQ.

Reklamfilm:Byrå: Catt och CoCreative Director: Catt OlssonCopywriter: Claes BrittonStrateg: Peter GyörkiMediabyrå: VizeumPR-byrå: Micael Bindefeld AB

Produktionsbolag: TemplefilmRegissör: Jonas ÅkerlundProducent: Eva Templeman

Printkampanj:Foto: Eric Broms/LundLundStylist: Maria VirginHår: Peter AnderssonMake: Kajsa Swanberg

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev