Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Upp och ned för Medievärlden!

Publicerad: 19 januari 2015, 13:26


Förra veckan slog Medievärlden nytt besöksrekord både på öppna sajten och på Premiumsajten. Den här veckan inleddes dock i källaren.

Förra veckan slog Medievärlden nya trafikrekord: 32 000 unika webbläsare och 62 000 sidvisningar på medievarlden.se. Nyheterna om domen mot en tonåring som förtalat sig själv och om GP:s nya politiska redaktör Alice Teodorescu bidrog starkt till rekorden.

Förra veckan slog även Premiumsajten nya besöksrekord, och Anders Malmstens rapport om medieköparnas syn på mediebranschen blev det näst mest nedladdade materialet någonsin.

En annan glädjande nyhet är att vår första workshop, som vi arrangerar i samarbete med TT Kompetens i februari, nu är helt fullbokad. I april kommer dock en ny chans att få dela Katarina Graffmans bild av ungas medianvändning, nästa workshop blir torsdag 16 april på förmiddagen. Läs mer här.

Den här veckan inleddes däremot med motgång då vår sajt låg nere under större delen av morgonen och förmiddagen samtidigt som vi hade en nyhet som vi annars skulle ha varit först med, fruktansvärt irriterande naturligtvis. Nu är sajten snällt uppe och snurrar igen och vi väljer att se det inträffade som en tillfällig dipp och inte som ett trendbrott.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev