Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Snart släpper vi vår nya sajt!

Publicerad: 11 mars 2016, 07:15


Medievärlden.se har sex år på nacken och börjar bli lite trött, särskilt i mobilen. Inom några veckor släpper vi därför en helt nya sajt på en helt ny plattform!

Den 2 mars 2010 lanserade vi den nuvarande versionen av medievarlden.se och efter sex år med samma sajt är det nu hög tid att byta skepnad. Just nu jobbar vår eminenta webbyrå Kollegorna för fullt med design och migrering. Planerat lanseringsdatum är torsdag 31 mars.

De största förändringarna:

- Helt ny responsiv design som framförallt ger bättre upplevelse i mobil och på surfplattor.
- Vi byter plattform från Drupal till WordPress. Den nya sajten blir enklare och betydligt snabbare!
- Nya annonsformat. Bland annat tre olika nativeformat som innefattar såväl vanligt innehåll som text, bild och video samt dynamiskt innehåll via API/RSS och integration med Mailchimp. Hör av er så berättar vi mer!
- Nyhetsbrevet får en ny design som kommer att fungera betydligt bättre att läsa i mobil och på surfplattor.
- Bättre integration mellan medievarlden.se (http://medievarlden.se/) och Medievärlden Premium. (http://premium.medievarlden.se/) Medievärlden Premium ligger på en egen plattform, byggd på Ruby on Rails, också den skapad av Kollegorna.

Så håll ut ett litet tag till, snart lämnar sajten avfyrningsrampen och går mot högre höjder!

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.