Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Nya rekord för Medievärlden

Publicerad: 3 september 2014, 10:52


SKRYTBLOGG Medievärlden inledde hösten med ett nytt besöksrekord för sajten och Medievärlden Premium passerade en ny drömgräns.

Vecka 34 hade Medievärlden sajt 27 500 unika besökare vilket är nytt rekord. Det var nyheterna om sammanslagningen av HD och Sydsvenskan och Gunilla Herlitz nya roll på Expressen som drog upp trafiken. Men framför allt var det artikeln om NA:s ledarsidas svar på SD:s annons som hade tusentals interaktioner i sociala medier. Dessutom hade vi den veckan en blogg av Lisa Bjurwald om hur IS använder medierna för sin propaganda.

Efter sommaren har också Medievärlden Premium nått en ny milstolpe: över 300 abonnenter vilket slår alla förväntningar.  Medievärlden Premium ger tillgång till rapporter, analyser och omvärldsbevakning av och för mediebranschen. Läs mer om tjänsten här.

Vi är glada för förtroendet och kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta leverera kvalificerat material till våra läsare även denna höst. Mediebranschen behöver det!

/Axel, Micke och Lisa

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.