Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Medievärlden är tillbaka!

Publicerad: 15 augusti 2011, 08:08


Ämnen i artikeln:

Medievärlden

Nu är vi tillbaka och vår nya medarbetare Lisa Bjurwald är på plats. Sommarflödena är bortplockade och vi ser fram emot en spännande mediehöst.

Själv har jag tjuvstartat med fyra dagar på SSWC, fyllda av spännande möten och samtal. I år höll jag, tillsammans med Marcin de Kaminski, en session om den arabiska våren, och hur man kan stötta människor som kämpar för demokrati och yttrandefrihet.

Lisa Bjurwald har efterfrågats dygnet runt som skribent och expert efter terrorattackerna mot Norge, av allt från BBC World och Economist till norska statstelevisionen och The National i Abu Dhabi. Nu skriver hon en text om Breivik och medierna för Medievärlden.

Och Mikael Marklund har haft semester på riktigt. Så ordentligt att han var på jobbet en vecka för tidigt. Förra måndagen vaknade jag till ett meddelande där han undrade var jag var. Svaret blev en semestervecka i bonus.

Imorgon har vi bokat Scanpixstudion för att ta nya byline- och gruppbilder och senare i veckan har vi ett större planeringsmöte. Men nyhetsarbetet börjar redan nu, och vi startar med en rad notiser från veckorna som gått.

Under sommaren har vi också passerat 5 000 följare på Twitter och Nyhetsbrevet har ökat långsamt till 5 300 följare. Det har också kommit in ett antal nya platsannonser via Mediejobb, trots att sajten haft sommaruppehåll.

Tipsa oss gärna, om vad som händer och vad ni vill läsa om! På redaktion@medievarlden.se @medievarlden på Twitter eller telefon 086924600.

Nu kör vi!

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Medievärlden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News