söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Hackig start för Aftonbladets Livelöp

Publicerad: 18 augusti 2010, 08:23


MM

Mikael Marklund


Det är i regel ett himla ös på Mando Diao. Men inte när jag tittade på dem i går kväll på Aftonbladets Livelöpet. Då var det mest hack, avbrott och osynkat ljud.

Det var inte helt lätt att komma in på den digitala arenan där Mando Diao spelade igår. Först gick det inte alls. (Tack Tele2 för det). Men efter att ha övertagit hustruns burk med vidhängande Telia3G-puck fick jag i alla fall tillträde.

Inte var det mycket jag fick ut av spelningen mer än frustration och en lätt irriterad dotter som inte kunde vara ute på nätet när pappa tillfälligt tagit datorn som hon mer eller mindre ser som sin.

Så här såg det ut:

Min första tanke var att det var uppkopplingen som var i minsta laget. Men efter sändningen, eller vad man ska kalla det, gick jag in på Youtube och tittade på gruppen där. Och då lät det betydligt bättre.

Sandra Wejbro, redaktör på Rockbjörnen, är nöjd med gårdagens show. Det har varit mycket bra respons enligt henne.

   Men visst har vi fått en del kommentarer, det har varit vissa problem.

Spelningen framfördes med hög HD-upplösning och möjligen kommer man att skruva ner ambitionerna där en aning inför kvällens spelning. Eric Saade kliver upp på scen 21.00 om allt går som planerat.

Kommer han hålla på lika länge som Mando Diao?

Tanken är att det ska vara ett kort, unikt, liveuppträdande på typ 15 minuter. Nu blev Mando inspirerade och höll på i omkring 25 minuter. Hur det blir i kväll får vi se.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev