Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens bloggarkiv

Glöm inte nominera till Årets Dagstidning!

Publicerad: 19 december 2014, 09:39


Jul och nyårsuppehållet är ett perfekt tillfälle att fila på din nominering till Årets Dagstidning! Deadline för nomineringarna är 16 januari.

TU, Medievärlden och Utgivarna arrangerar Årets Dagstidning 2015 och Mommapriset.

Du kan nominera till klasserna:

Årets Dagstidning Helhetspriset

Mommapriset – Årets Utgivare

Årets Redaktion

Årets Marknadsorganisation

Årets Kampanj

Vem som helst kan anmäla bidrag till en eller flera av de fem tävlingsklasserna (ovan länkade till nominering och all info). Perioden som bedöms är 1 januari 2014 till sista december 2014.

Senast den 16 januari 2015 ska nomineringarna vara inne. Kompletterande underlag och material till tävlingen kan skickas in fram till den 26 januari. Jurygrupperna består av namnstarka och kunniga personer handplockade för uppdraget.

Prisutdelningen äger rum i samband med Mediedagarna (Meg15) i Göteborg där vi kommer att ha mingel och festlig prisutdelning på kvällen den 5 mars.

Mommapriset – Årets utgivare – är ett nytt pris introducerat av Utgivarna. Momma (Margareta Momma) var en av Europas första kvinnliga redaktörer, vågade i strid och gick före tidens rådande tankar och framförde ”avancerade åsikter i upplysningstidehvarfvets anda” (Svenskt biografiskt handlexikon). Priset ska utdelas årligen.

Läs allt om Årets Dagstidning och Mommapriset här.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev