Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ytterligare chefsavhopp på TV4

Publicerad: 19 augusti 2015, 08:00

UPPDATERAD. På kort tid har tre chefer bestämt sig för att lämna kanalen. Samtidigt rekryteras en ny säljchef till Malmö.


Ämnen i artikeln:

TV4Dagens Media

I går rapporterade Medievärlden att Mats Ståhl, efter tio år som försäljningschef på TV4, lämnar sitt uppdrag och går över till PlayAd. I dag skriver Dagens Media att ytterligare två chefer lämnar kanalen.

Johan Fernqvist, affärschef för tv, och Calle Hemmingsson, biträdande försäljningsdirektör, har båda arbetat för TV4-gruppen sedan millennieskiftet men lämnar alltså nu sina uppdrag. De båda säger, i en intervju med Dagens Media, att det hela gått odramatiskt till.

TV4-gruppens försäljningsdirektör Malin Häger ger en kommentar i ett pressmeddelande: ”Det är förstås tråkigt att Mats, Calle och Johan slutar. Var och en har varit ovärderliga under sin tid här och lämnar stora tomrum efter sig, både som vänner och som kollegor. Jag önskar alla stort lycka till”.

Men samtidigt som tre veteraner lämnar sina tjänster så rekryteras Magnus Andersson från Metro som försäljningschef till Malmökontoret. Under sin tid på Metro har Magnus Andersson haft olika chefsuppdrag inom sälj.

”Det känns riktigt bra att ha rekryterat Magnus till försäljningschefsrollen i Malmö och jag ser fram emot att få in Magnus och hans erfarenhet i teamet. Han har ett stort nätverk i regionen och tar även med sig en stor digital kunskap in. Jag önskar honom varmt välkommen”, säger kundchefen Fredrik Lamottei en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Dagens Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.