Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

VLT får ny nyhetschef

Publicerad: 4 maj 2018, 05:50

Cecilia Vangbo kommer tillsammans med nuvarande nyhetschef Helena Grahn fortsättningsvis att utgöra VLT:s nyhetsledning.


Sedan hösten 2016 har Cecilia Vangbo varit ställföreträdande ansvarig utgivare för Mittmedia-titlarna Sala Allehanda (SA), Fagersta-Posten (FP) och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning (Bbl/AT), där hon också är nyhetschef. Men i samband med att hon tillträder sin nya tjänst på VLT den 20 augusti lämnar hon dessa uppdrag.

”Cissi är en erfaren och duktig ledare. Hon har gjort ett mycket bra jobb på Bbl/AT, FP och SA. Jag är mycket glad över att hon tackat ja till uppdraget på VLT. Cissi och Helena Grahn kompletterar varandra väl. Vi får nu en mycket stark nyhetsledning på VLT”, säger Daniel Nordström, utgivare och chefredaktör för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen.

”Jag ser fram emot mitt nya uppdrag och att börja jobba med reportrarna på VLT. Jag kommer så klart också att sakna alla duktiga medarbetare på Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bbl/AT, men tar med mig mycket gott från den tid jag jobbat som nyhetschef där”, säger Cecilia Vangbo.

Vem som ersätter Cecilia Vangbos som ställföreträdande på SA, FP och Bbl/AT är inte klart. Tjänsten som nyhetschef på samma titlar har utlysts internt. Samtidigt görs den biträdande nyhetschefstjänsten för SA, FP och Bbl/AT om till en ordinarie nyhetschefstjänst som innefattar personalansvar. Också denna tjänst utlyses därför.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.