Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Vilket är ditt favoritgräv, Emma Johansson?

Publicerad: 3 januari 2013, 12:48

Helsingborgs Dagblad har en ny modell för sin grävgrupp Grävnavet och Emma Johansson axlar arbetsledaransvaret och blir gruppens ansikte utåt.


Ämnen i artikeln:

Helsingborgs Dagblad

Jag är fortfarande väldigt stolt över mitt och Lars Andreassons grävjobb om invandrare som diskrimineras av bostadsrättsföreningar. Det fick vi Guldspaden för 2007. Och sen är jag ganska nöjd med alla turer vi redde ut i en infekterad konflikt om Norrvikens Trädgårdar i Båstad, säger Emma Johansson.

Emma Johansson har arbetat som reporter på både Östgöta Correspondenten och Sydsvenska Dagbladet innan hon började på Helsingborgs Dagblads centralredaktion. Sedan 2006 har hon arbetat i grävgruppen och nu tar hon alltså över arbetsledaransvaret för Grävnavet efter Åsa Nicander. Med i gruppen finns också Lars Andreasson och Truls Nilsson.

Det är jätteroligt för min egen del. Det blir nya arbetsuppgifter. Jag kommer att fortsätta som grävreporter men också samordna vårt arbete. Vi kommer att fortsätta som nav som tidigare, säger Emma Johansson.

Vad jobbar ni med just nu?

Vi har massor på gång, men inget öppet gräv som jag kan prata om, säger Emma Johansson.

På hd.se/gravnavet kan man följa Grävnavets arbete.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.