Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

UNT skänker pengar för varje besökare

Publicerad: 8 december 2014, 12:58

I kväll startar Radiohjälpens insamling Musikhjälpen 2014. I sju dagar ska det samlas in pengar till kampen mot aids från en glasbur i Uppsala. UNT drar sitt strå till stacken.


Ämnen i artikeln:

MusikhjälpenUNT

Tio öre för varje unik besökare på någon av UNT:s sajter under veckan. Det kommer mediehuset att skänka till Musikhjälpen.

Får du sparken om det bli all time high, eller hoppas du på all time low?

Vi hoppas alltid på all time high, säger  Therese Löfgren, som är event- och sponsoransvarig på UNT.

Projektgruppen har fått klartecken upp till en viss summa som Therese Löfgren inte vill avslöja hur stor den är.

Vad händer om den passeras?

Vi frågade ledningen och de sa kör bara. Så då gjorde vi det. Och når vi inte dit kanske det går avrunda trafiksiffrorna uppåt.

I kväll kommer 24UNT att direktsända en konsert från torget och på redaktionell plats ska ett antal lokala initiativ lyftas fram.

Det här är ett stort arrangemang för Uppsala och vi vill ha en rik och kvalificerad bevakning av det. Vi ska göra så bra journalistik att folk som går in på vår hemsida både känner sig glada för att ge och får något tillbaka, säger Kristina Lindquist, kulturchef på UNT till den egna tidningen.

Från och med i kväll kommer programledarna Kodjo Akolor, Linnea Henriksson och Petter Alexis sända live i sju dagar från Stora Torget i Uppsala.

Vecka 48 hade UNT.se och mobil.UNT.se närmare 217 000 unika besökare enligt KIA-index. Dessutom ska trafiken från mediehusets övriga sajter också räknas. De är Uppsala.com, Uppsalavimmel.se Sigtunabygden.se och Bostadsguiden.unt.se.

Ämnen i artikeln:

MusikhjälpenUNT

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev