Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

TV4 samarbetar med Youtube

Publicerad: 19 mars 2014, 08:24

Samarbetet innebär att TV4 ökar sin närvaro på Youtube och att Youtube kommer att ingå i TV4 Plays erbjudande till annonsörer.


Ämnen i artikeln:

YoutubeTV4 Play

”Just nu byggs TV4:s kanaler och videobloggar upp på Youtube, med fokus på att erbjuda en stor mängd TV4-klipp för besökarna. TV4 har redan anställt två personer som jobbar med att stärka TV4 på Youtube långsiktigt.”, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Först ut är Nyhetsmorgon, TV4Nyheterna, TV4 Sport, Lets dance och Parlamentet och Anders Pihlblad, Ulf Kristofferson eller Olof Lundh har fått egna Youtube-kanaler där de videobloggar.

”Vi är glada över samarbetet med YouTube och att det nu blir en del av alla de plattformar som TV4 Plays annonsörer snart kan synas på när deras kampanjer rullar hos oss. Det kommer att kunna bidra till att öka räckvidden och effekten för våra annonsörer”, säger TV4 Plays kanalchef Annika Järund Larsson i pressmeddelandet.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

YoutubeTV4 Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.