Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Triss i partiledare på en vecka för Katrineholms-Kuriren

Publicerad: 5 december 2011, 14:45

I dag chattade Miljöpartiets Gustav Fridolin med Katrineholms-Kurirens läsare, innan veckan är över har två partiledare till svarat på deras frågor.


Ämnen i artikeln:

Göran HägglundKatrineholms-KurirenHåkan Juholt

Sedan en månad har Katrineholms-Kuriren jobbat med en granskning av skolan. Som ett led i det arbetet har miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin chattat med tidningens läsare.

På onsdag är det kd-ledaren Göran Hägglunds tur. Och dagen därpå kommer s-ledare Håkan Juholt dit.

Triss i partiledare, hur lyckades ni med det?

Det började med att vi ville ha Jan Björklund men det gick inte. Fast då fick vi tag på Fridolin, och han är ju profilerad på skolfrågor också. Och Hägglund nappade också. Sedan fick vi veta att Håkan Juholt skulle till Katrineholm för att träffa några företagare och då frågade vi om han ville komma upp på tidningen också, säger tidningens chefredaktör Elisabet Bäck.

Ska Håkan Juholt också chatta om skolfrågor?

Nej, där får läsarna ställa vilka frågor de vill.

Tidningens organiserade sin första chatt så sent som i oktober, då med den omtalade kommunchefen Mattias Jansson. Sedan har det bara blivit några till enligt Elisabet Bäck.

Men nu lossnar det nog.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News