Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Tobias Wixtröm ny chefredaktör för Hänt-gruppen

Publicerad: 7 mars 2016, 08:58

Lämnar rollen som sportchef på Aftonbladet TV.


Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppen

Tobias Wixtröm har de senaste tre åren arbetat som sportchef på Aftonbladet TV där han har ansvarat för att bygga upp Aftonbladets satsning på sport-tv.

Han har dessförinnan arbetat som chefredaktör på FHM samt varit nöjeschef på tidningen Slitz. Han har även ett förflutet som reporter på Se&Hör.

”Efter många fantastiska år på Aftonbladet och Sportbladet hoppas jag kunna ta med mig mina erfarenheter till Aller media och förvalta dem på ett bra sätt i en medievärld som rör sig snabbt och som har många spännande år framför sig”, säger Tobias Wixtröm i ett pressmeddelande.

”Tobias har gedigen erfarenhet av nyhetsarbete, nöjesjournalistik och digitala medier särskilt inom rörligt. Det gör honom till en drömrekrytering för Hänt-gruppen”, säger Stina Abenius, publicistisk direktör på Aller media. ”Jag ser fram emot att jobba ihop med honom och utveckla kändisjournalistiken för framtiden.”

Tobias Wixtröm tillträder tjänsten senast den 1 juni och efterträder Bo Liljeberg. Wixström ska driva Hänt-gruppens fortsatta utveckling, däribland nysatsningarna Hänt.se och Hänt i Veckan.

Hänt-gruppen omfattar varumärkena Hänt Extra, Hänt i Veckan, Hänt Bild, Hänt.se samt TV-guiden.

Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.