Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Thomas Mattsson uppdaterar Expressen.se från köket

Publicerad: 4 december 2009, 18:20

Expressen.se har svåra teknikproblem för tillfället och kan inte uppdatera sajtens förstasida. Chefredaktör Thomas Mattsson förmedlar de viktigaste nyheterna på sin blogg.


Ämnen i artikeln:

Expressen.se

Expressen.se har svåra teknikproblem för tillfället och kan inte uppdatera sajtens förstasida. Chefredaktör Thomas Mattsson förmedlar de viktigaste nyheterna på sin blogg.Förstasidan toppas med rubriken ”Teknikproblem på Expressen.se” –  Få senaste nyheterna  Chefredaktör Thomas Mattssons blogg.

Där skriver han:

”Startsidan har vi inte kunnat uppdatera på över två timmar, inte heller sport- och nöjesavdelningarna. Detta under en kväll med ny sjukskrivningspolitik från regeringen, lottning i fotbolls-VM och pågående ”Idol”-semifinal. Det är databasen som felar, såvitt vi kan förstå, och det här med att stå hemma i köket och uppdatera Expressen.se som enda kanal känns ju dessvärre bekant.”

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Expressen.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.