Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Telekom Idag tar chefredaktör från Ny Teknik

Publicerad: 25 augusti 2017, 09:53

Kalle Anrell, redaktionschef och tillförordnad chefredaktör på Ny Teknik, tar över Telekom Idag.


Ämnen i artikeln:

Ny Teknik

Kalle Anrell hade varit på Ny Teknik i nästan tio år när det i slutet av juni blev känt att han skulle lämna tidningen. Enligt Resumé var beslutet en konsekvens av att Per Danielsson utsetts till ny chefredaktör. Men uppgifterna tillbakavisades av Kalle Anrell:

”Det är mitt eget beslut. Efter så lång tid på tidningen är det dags att gå vidare helt enkelt. Än så länge kan jag inte berätta om vad jag ska ta för mig men jag har gjort klart med en ny arbetsplats”, sade han då till Resumé.

Nu rapporterar Dagens Media att Kalle Anrell tar över chefredaktörsposten på Telekom Idag.

”Jag tycker telekom och digitaliseringen är det kanske mest spännande teknikområdet. Det ska också bli roligt att jobba lite mer nischat och få grotta ned sig mer i ett specifikt område. Det lockade väldigt mycket. Dessutom tycker jag det ska bli roligt att jobba i ett mindre företag med lite snabbare beslutsvägar, och så tycker jag att det är dags att byta jobb efter så många år.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ny Teknik

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.