Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

SVT lägger ned Flow

Publicerad: 16 april 2015, 06:37

Igår var beskedet att Flow kanske skulle anmälas till förhandsprövning. Med företagsledningen beslutade redan 31 mars om att tjänsten skulle läggas ned. UPPDATERAD


Ämnen i artikeln:

SVT

SVT Flow är ett experiment där traditionellt tv-tittande blandas med on demand-tittande. Tjänsten har funnits i snart ett år och igår sade SVT till Dagens Media att den kunde komma att anmälas till förhandsprövning som den första public service-tjänsten någonsin.

Idag kunde Resumé avslöja att tjänsten läggs ned. Lena Glaser, programdirektör på SVTi, skriver till Medievärlden att beslutet fattades i företagsledningen den 31 mars.

På frågan vad SVT Flow kostat svarar hon:  ”Vi redovisar inte vad enskilda program och tjänster kostar. Programmen i SVT Flow har nästan alltid även sänts i broadcast och alltid lagts upp på SVT Play. Tjänsten har utvecklats parallellt med övrig onlineutveckling och vi kommer ta vara på de delar som funkar för fortsatt utveckling.?”

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.