Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Startar ny podd – om mens

Publicerad: 5 december 2018, 12:30

Webbtidningen Baaam startar en ny podd som bara ska handla om mens. "Jag tror man kommer att lämna podden lite klokare och mer påläst om kvinnokroppen", säger Nathalie Mark som är programledare och ansvarig redaktör.


Ämnen i artikeln:

BaaamAller Media

Baaams nya podd kommer handla om mens. Tidningen utlovar att de ska lyfta på lock i känsliga frågor och ta bort skämskuddarna kring mens.

– Mensfrågor engagerar hela vår målgrupp, som länge önskat en podd av redaktionen. Nu kombinerar vi ett hett ämne med en ny kanal och det känns både logiskt och rätt, säger Jennie Sandberg, chefredaktör för Baaam.

Första avsnittet kommer handla om Endometrios.

– I avsnittet kommer lyssnarna verkligen att få förståelse för hur mens kan förändra hela ens liv – och det blir både skratt och en rätt stor dos allvar. Men framförallt tror jag man kommer att lämna podden lite klokare och mer påläst om kvinnokroppen, säger Nathalie Mark som är ansvarig redaktör och programledare.

Podden kommer under första säsongen släppas i åtta avsnitt.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

BaaamAller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.