Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Stampen slår ihop bolagen

Publicerad: 8 april 2015, 06:08

Stampen slår ihop bolagen Local Media och Stampen Media Partner till ett gemensamt affärsområde.


Ämnen i artikeln:

Stampen Media PartnerStampen Local Media

Johanna Öberg blir vd för det nya gemensamma affärsområdet som ska ha ett rejält fokus på att öka de digitala intäkterna.

Lena Larsson, i dag vd för Stampen Local Media, kommer att ingå i styrelsen för tidningsgruppen som omfattar Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TT/ELA, Bohusläningen och Strömstads Tidning.

För oss är det här en viktig satsning, nu får vi ett affärsområde, där arbetet främst kommer att handla om att öka de digitala intäkterna, säger Martin Alsander, vd och koncernchef på Stampen Media Group, till Medievärlden.

Nyligen blev förhandlingen rörande uppdelningen av Liberala Tidningar klar, som innebär att medieverksamheten fokuseras till Västsverige samtidigt som det industriella benet stärks, genom ökat ägande inom tryckeriverksamheten.

På så sätt skapas de bästa förutsättningarna för affärsutveckling, kunskapsöverföring, nya erbjudanden till våra kunder och därmed nya intäkter.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.