Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Så många tävlar i Årets Dagstidning

Publicerad: 18 augusti 2011, 05:33

Nu har nomineringstiden gått ut till Årets Dagstidning. Och Anna-kari Modin, projektledare för tävlingen, är nöjd med antalet bidrag. I princip.


Ämnen i artikeln:

Årets Dagstidning

66 bidrag har det kommit in till de åtta klasserna. Ett bra resultat tycker Anna-kari Modin, ansvarig på TU för kompetens och forskning. Och ett bevis på att Årets Dagstidning nu är ett begrepp i branschen:

Tävlingen växer hela tiden i betydelse.

Vilka som vinner de olika klasserna i Årets Dagstidning och Årets Tryckeri presenteras den 20 oktober på ett eget evenemang på Fotografiska i Stockholm. Inte som tidigare i samband med TU:s branschdagar.

Det är en förändring och en förbättring tycker jag. Nu blir det mer fokus på priset och vinnarna, säger Anna-kari Modin.

Antalet nomineringar är ganska jämt spridda över de olika klasserna. Med ett undantag. Årets Distributör som bara fått två anmälningar.

Tråkigt tycker Anna-kari Modin som jobbat på att få in fler. Nu finns det en risk att klassens stryks till nästa år.

Vi får ta en diskussion om det.

Det kan dock bli fler som gör upp om såväl titeln Årets Distributör som i de övriga klasserna då de olika jurygrupperna också har rätt att nominera egna kandidater.

Transparens: Årets Dagstidning arrangeras av Medievärlden tillsammans med TU. Mer om tävlingen här:

Ämnen i artikeln:

Årets Dagstidning

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News