Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Redesignad Mitt-i har premiär på Lidingö

Publicerad: 17 oktober 2006, 13:31

Från och med i dag finns Mitt-i-tidningarna också på Lidingö. Dessutom har de 31 olika tidningarna fått en rejäl ansiktslyftning layoutmässigt.
- Jag är otroligt nöjd med resultatet, säger chefredaktören Niclas Breimar.


De gratisdistribuerade Mitt-i-tidningarna når nästan 900 000 läsare i Stockholmsområdet varje vecka. Sedan i våras har danska tidningsformgivarna Maj Ribergård och Ole Munk arbetat fram ett nytt utseende för tidningarna. Resultatet kom i dag, då Mitt-i:s samtliga 31 tidningar distribueras.
Chefredaktören Nicklas Breimar tycker att den nya layouten stämmer väl överens med målet att göra läsarnas tidning. Mitt-i:s starka nyhetsfokus har behållits, men i dag presenteras materialet med mer luft och färg.
Det är första gången på nio år som tidningarna genomgår en rejäl redesign. Mitt-i har fyra heltidsanställda redigerare och nio deltidsanställda. Sammanlagt arbetar ett 70-tal personer på redaktionen.
Från och med i dag finns också Mitt-i på Lidingö. Den tidigare tysta överenskommelsen med Lidingö Tidning om att inte konkurrera på ön finns inte längre sedan Lidingö Tidning bytt ägare. LT har en upplaga på 8 200 ex.
– Jag har länge tyckt att vi borde finnas på Lidingö. Lidingö Tidning är en bra tidning, men når långt ifrån alla som bor där, säger Niclas Breimar.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.