Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Promediaklubben om klimatet i Mittmedia

Publicerad: 23 mars 2017, 06:32

Även Promediaklubben är kritisk till Mittmedias personalpolitik men ordförande Margaretha Levin Blekastad anser ändå att det inte är så illa som på Norra Mittmedia.


Ämnen i artikeln:

MittmediaPromedia

– Även här har många medarbetare slutat eller vill sluta och det är problem att rekrytera nya, säger Margaretha Levin Blekastad till VLT.

Klubben för de tidigare Promediatidningarna har inte gjort någon medlemsenkät som Norra Mittmedia och det finns därför ingen samlad syn på vad medlemmarna tycker om arbetsmiljön just nu. Men hon delar vissa av slutsatserna:

– Jag håller med om att koncernen har en på många sätt dålig personalpolitik. Det har funnits ett missnöje med Mittmedia som arbetsgivare, säger hon till VLT.

Situationen har dock förbättrats sedan den nya ledningen tog över i somras menar hon:

– Det var en hårdare attityd och sämre dialog. Men det har blivit bättre sedan Per Bowallius kom in som VD i somras, säger hon till VLT.

I senaste avsnittet av podden GullbergNordström berättar GD:s chefredaktör Anna Gullberg mer om problemen med att vara både arbetsgivare och utgivare.

Ämnen i artikeln:

MittmediaPromedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News