Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Östgöta Media börjar med fantasy sport

Publicerad: 28 april 2016, 11:32

Tycker du IFK Norrköping behöver en ny tränare? Och att den personen borde vara du? Nu går det snart testa om du duger på någon av Östgöta Medias sajter.


På tidningarnas sajter kommer det snart att gå testa managerspelet Coachen som utvecklats av Everysport Media Group. Funktionen ska lanseras i samband med fotbollspremiären i vår.

Den lokala fotbollen är viktig för oss och vi vet sedan tidigare att tävlingen Coachen är något man snackar om i omklädningsrum och på publikplats. Därför är det väldigt glädjande att vi nu kan bredda tävlingen så att den omfattar seniorserier i hela Östergötland, och det kommer säkerligen att bli en grym konkurrens om det hägrande förstapriset (en fotbollsresa), säger Peter Mildaeus, sportchef i Östgöta Media i ett pressmeddelande.

De som är intresserade kan välja på allt från elitlagen IFK Norrköping, Linköping och Åtvidaberg ner till lagen i division fem.

Spelet går ut på att man tar fram ett eget lag av spelare som baserat på sina sportsliga prestationer under säsongen får poäng. Man spelar sedan mot andra över en hel säsong eller kortare perioder. Spelen är drivna av statistik och aktuell sportinformation.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev