söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Olle Zachrison tar över SvD Näringsliv

Publicerad: 26 augusti 2010, 07:02

SvD planerar en omfattande satsning för att lyfta Näringsliv, där första steget ska tas på nätet. Två nya chefstjänster har införts.

Ämnen i artikeln:

SvD Näringsliv

AA

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se


Olle Zachrison blir ny chef för SvD Näringsliv och Gunvor Frykholm  blir operativ chef med ansvar för organisation, ekonomi och utveckling  från 1 november.

Olle Zachrison  har tidigare varit chef för  Finansnytt på TV8 och under senaste åren arbetat som nyhetsreporter och  krönikör på E24 och SvD.

Chefsjobbet på SvD Näringsliv är ett av  de finaste man kan få som ekonomijournalist i Sverige. Näringslivs  redaktion har en väldig hög kompetens och den ska vi våga vara stolta  över. Vi ska stärka nyhetsarbetet på både papper och webb och också  utveckla samarbetet med E24. Samtidigt vill jag göra Näringsliv  synligare, mer offensiv. Skapa ett ekonomiskt forum där vi bjuder in och  för samtal med läsare och annonsörer. Och när man ska fatta ekonomiska  beslut i affärslivet eller privat måste Näringsliv upplevas som  oumbärlig, säger Olle Zachrison i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev