Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Nytt tv-avtal mellan Telia och Discovery

Publicerad: 12 juni 2017, 05:36

I fredags, strax före VM-kvalmatchen mellan Sverige och Frankrike drog igång i kanal 5, kom Telia och Discovery Networks överens om ett nytt avtal.


Ämnen i artikeln:

DiscoveryDiscovery NetworksTelia

Efter veckor av förhandlingar släckte Telia Discovery Networks kanaler för sina 1,5 miljoner kunder natten mellan onsdag och torsdag. Det eftersom parterna inte lyckats komma överens om ett nytt tv-avtal.

Men i fredags, bara timmar före avsparken i landslagsmatchen som skulle sändas i kanal 5, träffades ett nytt distributionsavtal.

”Vi är i mål och så klart väldigt nöjda över att våra kunder kan fortsätta titta på Discoverys kanaler. Det är tråkigt att våra kunder kommit i kläm, men nu har vi ett avtal som innebär att vi, tillsammans med Discovery förbättrar vår tv-tjänst och våra kunder kan fortsätta att titta på tv när de vill, hur de vill och var de vill”, säger Jonas Hasselberg chef för Telias konsumentaffär, i ett pressmeddelande.

Läs också

Telia stängde kanaler – 1,5 miljoner berörs

Inget VM-kval för 1,5 miljoner tv-tittare

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.