Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Nytt prestigepris till Aftonbladet

Publicerad: 24 januari 2014, 06:38

Aftonbladet utsågs till Sveriges bästa sajt när Internetworlds tävling Topp100 avgjordes i går kväll.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

I Årets Dagstidning fick Aftonbladet pris som Årets Dagstidning digitala medier. I går vann de sajten nytt framgångar. Helhetspriset i Internetworlds tävling Top100 gick till Aftonbladet med motiveringen:

Det blir inte alltid fullträff. Men det kommer alltid något nytt runt hörnet. Och det är denna tradition att vara tidigt ute och testa nytt som skapat Aftonbladets unika ställning i Mediesverige. Det faktum att vi har Aftonbladet.se på den svenska webben är en ynnest. Det innebär att utvecklingen drivs på. Det är svårt att konkurrera. Men de som gör de blir garanterat bättre av att försöka utmana en så värdig mästare.

Aftonbladet utsågs också till Årets nyhetssajt med motiveringen:

Aftonbladet är en klart lysande stjärna på en annars mörk mediahimmel. När andra backar in i framtiden gasar Aftonbladets nyhetsmaskin för fullt. Här är en aktör som är lika självklar i mobilen som i surfplattan eller datorn. Aftonbladet  behärskar sin traditionella kvällstidningsgenre till fullo. Men är också en aktör som modigt breddar varumärket med nya format i text, webb-tv och sociala medier.

Årets tidskriftssajt blev Chef:

Nylanserad snygg och pigg sajt som visar på ett bra sätt hur mindre mediaaktörer kan skapa sig ett avtryck på nätet. Med vältänkt struktur, innehåll och tilltal lyckas Chef.se få även den med måttligt intresse för ledarskapsfrågor att bli engagerad.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev