Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nya chefredaktörer på EK och SN

Publicerad: 31 mars 2015, 09:49

Elisabet Bäck blir ny chefredaktör för Eskilstuna-Kuriren och Anna Falk för Södermanlands Nyheter, SN.


EK-koncernen organiserar om så att Peo Wärring blir huvudredaktör med ansvar för att hålla samman det övergripande publicistiska arbetet.

Ny chefredaktör på EK blir Elisabet Bäck, idag chefredaktör på Katrineholms-Kuriren. ”Eskilstuna-Kuriren är en spännande tidning med stora utvecklingsmöjligheter nu när vi ska ta nästa steg för ytterligare digitalisering i en föränderlig medievärld”, säger Elisabet Bäck i en kommentar.

Hennes tjänst som chefredaktör på Katrineholms-Kuriren ska nu utlysas.

Anna Falk är idag nyhetschef på Södermanlands Nyheter och tf chefredaktör. ”Vi har en otroligt spännande tid framför oss. Den tekniska utvecklingen går blixtsnabbt och möjligheterna att nå ut med god, lokal journalistik har aldrig varit större. Jag vet vilken fantastisk potential som finns här på SN och i koncernen”, säger hon i en kommentar.

Anna Falk tillträder nu i april och Elisabet Bäck tillträder i höst. Eva Burman blir tf chefredaktör tills Elisabet Bäck börjar.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.