Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nya chefer på Computer Sweden

Publicerad: 24 februari 2011, 13:07

Jörgen Lindkvist blir chefredaktör för Computer Sweden och Pingis Hadenius blir publisher för alla IDG:s it-titlar där även CS ingår.


Ämnen i artikeln:

IDGComputer Sweden

Tidigare hade Johan Hallsenius den dubbla rollen som chefredaktör för Computer Sweden med ansvar för IDG:s samtliga it-titlar. Efter fem år lämnar han sin post för att bli partner på Kreab Gavin Anderson.

IDG väljer nu att dela hans tjänst mellan Pingis Hadenius, som närmast kommer från en tjänst som editorial director för Passion for business, och Jörgen Lindkvist som idag är chefredaktör för Biotech.Han har tidigare varit chefredaktör på karriärtidningen Shortcut och featureredaktör på Computer Sweden.

Pingis Hadenius har jobbat som livsstils- och ekonomijournalist. Honhar varit editorial director på Passion for Business, chefredaktör på Red Tee och ELLE Puls samt på nyhetsbyrån Reuters. Hon har också arbetat inom finansbranschen bland annat som analytiker och som marknadschef inom FMCG (fast moving consumer goods).

”För mig är det här ett drömjobb då det kombinerar mina kompetenser av ekonomi och journalistik. Jag tycker det skall bli oerhört stimulerande och roligt att arbeta med redaktionell affärsutveckling på ett så välskött förlag med duktiga medarbetare”, säger Pingis Hadenius.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

IDGComputer Sweden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.