Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

NWT blir sjudagars

Publicerad: 29 april 2014, 05:56

NWT hakar på trenden med söndagstidningar. Den 4 maj blir det premiär. Tidningen kommer att innehålla både nytt och redan publicerat material.


Ämnen i artikeln:

NWT

ÖP har nyligen gjort det. NT och Corren likaså. Nu startar NWT en digital söndagstidning också.

En modevisning i Arvika, en dagsinvigning i Säffle eller en ny butik som slår upp portarna i Charlottenberg. Det är händelser som kan intressera fler än de som bara bor på orten. Och därför platsar det i NWT:s nya söndagstidning som ska bli lite som Landet runt i värmländsk tappning menar redaktionschef Mikael Rothsten.

Det ska vara texter som förtjänar ett bättre öde än att bara läsas i våra mindre tidningar.

Det handlar om att plocka russinen ur kakorna Arvika Nyheter, Filipstads Tidning, Fryksdalsbygden, Nya Kristinehamn-Posten, Säffle-Tidningen, Karlskoga Tidning och Karlskoga-Kuriren. Men e-tidningen kommer också att innehålla nytt egenproducerat material.

Hur mixen mellan russin och nytt kommer att vara finns det ingen mall för.

Det beror helt på vad som har hänt under veckan. Vi vill inte låsa oss för något.

Tidningen ska också, förutom att ge en tillbakablick på den gångna veckan ge en liten koll på vad som händer veckan som kommer.

Hur många tror ni kommer att läsa premiärtidningen?

Det är väldigt svårt att säga. Vi har omkring 5 000 som läser e-tidningen, varav cirka 1 000 som prenumererar bara på den. Så förhoppningsvis ett par tusen i alla fall.

ÖP blir sjudagarstidning

Corren  och NT blir sjudagars

Ämnen i artikeln:

NWT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.