Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mittmedia värvar chefredaktör från Omni

Publicerad: 17 april 2015, 08:49

Thomas Sundgren, tf ansvarig utgivare på Omni, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias tidningar i Hälsingland.


Ämnen i artikeln:

Omni

Thomas Sundgren var med och byggde nyhetstjänsten Omni från start och är idag tf ansvarig utgivare och redaktionssamordnare/redaktör. Han har tidigare bland annat jobbat som biträdande nyhetschef på Aftonbladet.

Thomas Sundgren har en digital spetskompetens som blir ett perfekt tillskott i MittMedias snabba förändringsarbete. Thomas kommer att ha en nyckelroll i Hälsingetidningars fortsatta digitala utveckling och han kommer att vara en nyckelperson i MittMedias strategiska arbete”, säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i en kommentar.

I Hälsingetidningar ingår Söderhamns-Kuriren, Hudiksvalls Tidning, Ljusnan och Ljusdals-Posten.

Thomas Sundgren tillträder 15 augusti 2015. Han ersätter då Gunilla Kindstrand som blir kulturchef och ytterst ansvarig för Mittmedias kulturjournalistik i alla kanaler.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Omni

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.