Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mittmedia börjar med postutdelning

Publicerad: 31 oktober 2017, 09:50

Mittmediatidningen Örnsköldsviks Allehanda börjar med postutdelning, går ned i frekvens och gör om fredagstidningen till en gratistidning.


Ämnen i artikeln:

DistributionMittmedia

ÖA kommer från och med maj 2018 att distribuera hela upplagan med Postnord. Det innebär att tidningen levereras dagtid, i vissa fall sent på eftermiddagen.

Samtidigt går ÖA ned i frekvens från sex- till femdagars och gör en extra stor fredagstidning som totaldistribueras till alla hushåll i kommunen.

− För den som läser e-tidningen blir det ingen skillnad jämfört med idag, men papperstidningen kommer att levereras med post och alltså senare på dagen. Helgtidningen kommer i postlådan på fredag och kommer både att innehålla mycket läsning och underhållning, säger Karin Näslund, chefredaktör ÖA, i en kommentar.

Örnsköldsviks Allehanda är först ut av Mittmedias titlar att övergå till dagsdistribution, sedan kommer fler att följa efter.

Medievärlden har under förmiddagen sökt både Mittmedias vd Per Bowallius, privatmarknadschefen Anna Joneby och ÖA:s chefredaktör Karin Näslund

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

DistributionMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.