Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mediabar ett initiativ av Jönköpings-Posten

Publicerad: 26 augusti 2015, 12:22

Arrangörerna vill skapa en mötesplats för kravlöst branschöverskridande umgänge.


Ämnen i artikeln:

Jönköpings-PostenHallpressen

I morgon är det premiär för Mediabaren i Jönköping. Därefter kommer Mediabaren att äga rum sista torsdagen i månaden varje gång med en ny programpunkt.

Förhoppningen är att Mediabaren ska bli ett forum där personer från näringslivet och medie- och kommunikationsbranschen på ett opretantiöst och kravlöst sätt kan mötas och dela med sig av erfarenheter. Den återkommande tillställningen arrangeras av Jönköpings-Posten, Jnytt och Jönköping Nu.

Ulrika Josefsson, marknadsansvarig på Hallpressens försäljningsavdelning, upplever att det har saknats en liknande mötesplats i Jönköping: När man träffar folk från näringslivet får man ofta höra att är det någon som ska göra något sådant här så är det vi. Så jag upplever att det finns ett behov samtidigt som vi vill göra det här, säger Ulrika Josefsson som har fått höra att äntligen tar någon initiativet, säger hon till Jönköpings-Posten.

En försiktig idé till Mediabaren väcktes för snart ett år sedan när Hallpressens affärstidning lanserades genom ett av gästerna mycket uppskattat mingel.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev