Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mats Ottosson tar över Jönköpings-Posten

Publicerad: 30 september 2010, 12:32

Imorgon tillträder Mats Ottosson som redaktionschef och ansvarig utgivare på Jönköpings-Posten. (Korrigerad)


Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

Mats Ottosson har varit redaktionschef på tidningen de senaste tre åren. Han har tidigare varit lokalredaktör på Västgöta-Demokraten och därefter arbetat på GT och Expressen, framför allt som nyhetschef på nattredaktionerna.

Det är en stora ära att få bli ansvarig utgivare för en anrik och viktig tidning som JP. Jag har haft tre år på mig att lära känna läsarna, medarbetarna och tidningen och det har på alla sätt varit en angenäm
bekantskap. Nu ser jag fram emot att få att bygga vidare och göra Jönköpings-Posten till en ännu bättre tidning., säger han i ett pressmeddelande.

Lovisa Hamrin, koncernchef för Herenco AB, där Hallpressen ingår, säger i ett pressmeddelande: Vi är väldigt nöjda med denna lösningen efter Hans Olovsson. Vi har haft tid på oss att lära känna Mats Ottosson och han har vårt fulla förtroende att ta JP mot framtiden.

Roger Jonsson, vd för Hallpressen, säger i samma pressmeddelande: Det pågår ett omfattande förändringsarbete i Hallpressen och där blir Mats Ottosson, som ansvarig utgivare för den ledande tidningen i koncernen, en viktig spelare. Jag ser fram emot kreativa diskussioner så att
tidningarna utvecklas samtidigt som de grundläggande värdena bibehålls.

Mats Ottosson ersätter Hans Olovsson som lämnar tidningen.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev