Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Mats Ottosson lämnar Hallpressen

Publicerad: 13 april 2016, 06:20

Efter nio år inom Hallpressen lämnar nu Mats Ottosson koncernen. Nu ska jag vila hjärnan ett par månader, sedan får jag se vad det blir.


Ämnen i artikeln:

Jönköpings-PostenHallpressen

Sedan ett och ett halvt år tillbaka har Mats Ottosson varit redaktionell chef och ansvarig utgivare för Hallpressens 16 tidningar och 12 nyhetssajter. Tidigare var han redaktionschef och ansvarig utgivare på Jönköpings-Posten.

Men nu lämnar han koncernen. Det beror inte på någon konflikt med ledningen utan att han känner att det är dags att nya ögon tittar på verksamheten.

Hallpressen befinner sig på en trappavsats just nu. Vi har tagit många kliv uppåt. Men nu är det dags för någon annan att ta nästa steg. Det här är ett beslut som vuxit fram. Och någon gång måste man ju ta det.

Jag blev faktiskt lite inspirerad av Christina Björklund (Hallpressens tidigare vd) som sade upp sig utan att ha något att gå till. Kan hon så kan jag tänkte jag.

Vad han ska göra nu är inte klart.

Först ska jag vila hjärnan i några månader sedan får vi se. Det kanske blir något i branschen eller något utanför.

Under en övergångsperiod tar Hallpressens administrativa redaktionschef och tf ansvariga utgivare Marie Johansson Flyckt över utgivarskapet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev