Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Måste vara inofficiellt webb-tv-rekord

Publicerad: 4 oktober 2010, 06:04

Aftonbladet TV har sex seriepremiärer de närmaste veckorna. Imorgon startar Bloggoholics en direktsänd talkshow om livet som bloggare.


Ämnen i artikeln:

Webb-tvAftonbladet

Bloggoholics är den första tv-premiären på Aftonbladet .se i höst. De  närmaste tre veckorna följer Sveriges härligaste hemmasnickare, Korseld  och Schulman Show samt en ny realityserie.

Med Laul Calling  som just dragit igång igen har vi sex seriepremiärer på tre veckor,  vilket måste vara någon form av inofficiellt webb-tv-rekord, säger  Fredrik Lindén, programchef Aftonbladet TV, i ett pressmeddelande.

Bloggoholics kommer att sändas åtta gånger, varje gång med ett särskilt tema. Strix producerar och Shire Raghe, med en bakgrund på MTV, är programledare. Programmet sänds live men kan också ses i efterhand.

Bloggvärlden är väldigt speciell och liknar ingenting jag sett förut. Här råder djungelns lag och bara de starkaste överlever. Rävspel, intriger och smutskastning är vardagsmat. Kort sagt, här finns allt en tv-serie behöver, säger Shire Raghe i ett pressmeddelande.

Första temat bli kändisskap och gäster blir bloggarduon Rebecca och Fiona och Anna Hibbs som skriver på bloggen I en annan del av Stureplan. samt bloggaren och kändisfotografen Bingo Rimér som ska prata om begreppet star quality.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Webb-tvAftonbladet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev