Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Maria Croon till Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 30 mars 2015, 06:22

Formas tidigare vd Maria Croon har utsetts till ny annons- och affärsutvecklingsdirektör på Bonnier Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Maria Croon har senast varit vd på Forma Publishing Groups där hon arbetat i tio år och bland annat haft ansvar för försäljningsavdelningarna. Innan Forma var hon bland annat varumärkeskonsult och marknadschef på ZTV.

På Bonnier Tidskrifter ska hon ansvara för annonsavdelningen och kommunikationsavdelningen men också ”utveckla det totala kunderbjudandet genom ökade synergier såväl internt som externt”.

”Det här är ett otroligt spännande och kul uppdrag. Bonnier Tidskrifter har marknadens starkaste varumärken i både magasinets härliga form men också marknadsledande sajter, resor, appar, etc. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla det integrerade erbjudandet liksom att vara en del av Bonnier Tidskrifters fortsatta resa mot att ytterligare stärka sin position på en mediemarknad i stor förändring. Det finns många möjligheter framåt”, säger Maria Croon i ett pressmeddelande.

Hon tillträder sin nya tjänst den 1 maj och kommer att ingå i Bonnier Tidskrifters ledningsgrupp.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.