Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Läser vi mer böcker under kriser, Ann Lagerström?

Publicerad: 13 maj 2009, 09:57

Vi Läser kommer ut med nytt  nummer och redaktören Ann Lagerström tillsammans med Jonas Eklöf börjar blogga.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

Vi Läser kommer ut med nytt  nummer och redaktören Ann Lagerström tillsammans med Jonas Eklöf börjar blogga.-    Det var en avancerad fråga. Ja, det är billigare, det är hemma, hemester, du vet, är ett nytt begrepp och att läsa böcker är ett av de bästa sätten att fira semester. Låna på bilbiotek, köpa pocket?

Ni har fått positiv respons.

– Väldigt, det är fantastiskt. Bokälskare och bokcirklar är en folkrörelse och ingen vet hur många de är för de söker inga pengar. Bokälskare, storläsare, boknördar, allt vad de kallas.

Ser ni någon läsare för er när ni gör tidningen?

– Den som älskar böcker. Den som funderar över hur man ska få med sig semesterläsningen när man bara får ta med sig 15 kilo på semestern när man flyger med Ryan Air. Det skriver vi om och ger tips i nya numret. –    Så tänker bokälskaren, det är en livsstil.

Ni har gått upp i utgivning.

– Ja, fyra nummer om året. Nästa kommer i mitten av september. –    Så har vi börjat blogga idag, jag och Jonas Eklöf. Vi kommer att liveblogga från evenemang, som bloggande sportkommentatorer.

Blir ni konkurrenter till Bokhora och andra?

– Vi ser inga konkurrenter, vi har inte den gamla mediesynen. Vi är partners. Konkurrenter och kollegor på samma gång. Vi har ett gemensamt intresse. De som rör sig på nätet tänker inte i konkurrens utan ser oss som komplement till varandra.

– Dessutom finns det så otroligt mycket att skriva om.

Går ni ihop?

Ja. Vi ligger över vår prognos. Det ser väldigt bra ut.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Sveriges Television

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.