torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Kvinnor i fokus för Stampens nya bolag

Publicerad: 27 oktober 2014, 14:39

Stampen Media Group bildar bolaget Modern Women Media för medier med fokus på kvinnan i alla livsstadier.

Ämnen i artikeln:

Stampen

AA

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se


I det nya bolaget samlas alla koncernens nuvarande sajter som riktar sig till kvinnor: Familjeliv, Bröllopstorget, Odla, GoBaby, Familjeprat, Devote, Rodeo och Nattstad. De når tillsammans 1,9 miljoner kvinnor i Sverige varje vecka. Huvuddelen av innehållet på sajterna står användarna själva för.

Emma af Robson, som föreslås bli vd för det nya bolaget, har tidigare varit försäljningschef på Stampen Media Partner, DN och Metro.

”Våra sajter är en inspirationskälla för kvinnor i alla åldrar och innefattar intresseområden som mode och livsstil, familj, trädgård och mycket mer. Genom att samla kraften i ett bolag skapar vi en helt unik position på den digitala marknaden och blir i särklass störst mot denna målgrupp”, säger hon i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter: ”Till exempel ser vi fram emot att utveckla spännande unika webb-TV produktioner och events. Vi kommer även kunna lära oss mer av varandra. Familjeliv utvecklar till exempel just nu sitt nya bloggkoncept. I det arbetet är erfarenheter och kunskaper från medarbetare som arbetar med de andra sajterna ovärderliga”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev