Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Johan Såthe blir ny chefredaktör för Resumé

Publicerad: 12 november 2015, 11:28

När Claes de Faire lämnar sitt uppdrag tar den före detta Resumé-medarbetaren över.


Ämnen i artikeln:

Resumé

Johan Såthe har arbetat som reporter på Resumé i tio år, men lämnade tidningen 2007. Därefter har han bland annar arbetat som frilansreporter, skrivit reportageboken Tv-fabriken, varit chefredaktör för Besöksliv och nu senast haft rollen som redaktör och affärsutvecklare på Affärsvärlden.

Men i dag blev det alltså offentligt att Johan Såthe, åtta år senare, återvänder till Resumé nu med en ny titel:

”Det känns otroligt kul att få komma tillbaka som chefredaktör. Jag har många idéer om vad Resumés möjligheter är framåt, framför allt digitalt, vad gäller både det journalistiska och affärsmässiga. ” säger Johan Såthe till Resumé.

”Det är en gedigen och djupt kunnig redaktör med erfarenheter från en rad viktiga områden som nu tar över Resumé. Johan har med sig ledarskapserfarenhet från flera områden och digital kunskap och nyfikenhet. Jag vill hälsa Johan varmt välkommen till tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare på Resumé och till övriga gänget på BBM”, säger BBMs vd Mikael Nestius i ett pressmeddelande.

Något datum för när Johan Såthe börjar på Resumé är inte satt än, men tidningens nuvarande chefredaktör Claes de Faire tillträder sitt nya uppdrag på bemmaningsföretaget Novare vid årskiftet 2015/2016.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev